Múzeumpedagógiai foglalkozásokat tartunk gyerekeknek

07
15

Múzeumpedagógiai foglalkozásokat tartunk gyerekeknek

Ezen a nyáron több alkalommal múzeumpedagógiai foglalkozást tartunk a Szent István-teremben 7-14 éves gyerekek számára.
2022. augusztus 9-én, augusztus 16-án, augusztus 23-án és augusztus 30-án 10:30-tól várjuk a gyerekeket a foglalkozásokra, melyeken a résztvevők rajzolva játékosan megismerkedhetnek a Zsolnay-gyárban készült kandallóval és a tetején látható Szent István-mellszoborral, illetve az Árpád-házi királyokat és szenteket bemutató pirogránit portrésorozattal, melyek Roskovics Ignác festményei alapján készültek. 

A foglalkozás során a Szent István-teremhez tartozó kiállítást is megtekintik a látogatók, és izgalmas részleteket hallhatnak többek között Szent István ezüst hermájáról, valamint Havadtőy Sámuel világhírű képzőművész kortárs installációjáról.

A programot 7-14 éves korosztály számára alakítottuk ki, így kérjük, ennek megfelelő korú gyermekek számára váltsanak jegyet. A kiállítás befogadóképessége korlátozott, ezért felnőtt kísérők nem tudnak részt venni a foglalkozáson, ők a program ideje alatt a Szent István-terem II. emeletén található A Hauszmann-sztori című kiállításunkat ingyenesen tekinthetik meg a jegypénztárban igényelhető belépővel. A regisztrációs jegyet a gyermek múzeumpedagógiai foglalkozásra szóló jegyének felmutatásával áll módunkban kiadni.
Időpontfoglalás és jegyvásárlás az alábbi gombra kattintva érhető el:

Érdekel

Csoportok számára előre egyeztetett időpontban érhető el a program. Kapcsolat: muzeumpedagogia@varkapitanysag.hu

Szent István-terem
2022.07.15